contacteer mij

Ruben de Jong

Neem contact met mij op

Ik ben een heel aardig persoon. Ik werk voor een bedrijf in Amsterdam genaamd Rooftop, in een ruimte met slechts 6 stoelen. Ik ben altijd en overal beschikbaar om met u te praten, in Amsterdam of Nederland. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en voel je vrij om contact met mij op mijn e-mailadres.

Ik wil met u delen mijn ervaring in het leren van de 3d pen-technologie, zodat ik in staat zou zijn om de meest voorkomende vragen die mensen vragen te beantwoorden: Hoe maak je een 3d-pennen? Om een nieuwe 3d-pen te maken moet je een nieuw virtual-pen-3d-model maken door het originele virtuele-pen-3d-model te draaien Een virtueel-pen-3d-model dat is gemaakt met de Virtual-pens is een 2d-stereoscopische weergave van een penmodel. De 3d-pennen kunnen niet worden gebruikt met een 3d-viewing-software of andere 3d-pennen. Dit is wat ik geleerd van mijn eerste jaar van het werken met de Virtual-pennen: Een virtuele-pen-3d-model is een 3d-viewing-software.

Stuur altijd uw opmerkingen over wat er nieuw is in de 3D-scène, en als je vragen of feedback, schrijf me . In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk leren over 3d, en erover schrijven. Ik weet niet hoeveel mensen weten over deze site, maar je kan net zo goed weten. Er zijn veel kunstenaars die er het maken van mooie pennen en pennen, zou je zelfs vinden wat je wilt. Ik sta ook open voor de suggestie dat u contact met mij opneemt. Ik doe altijd mijn best om te reageren op opmerkingen en e-mail. Deze blog wordt vaak bijgewerkt, dus als er een verandering in alles wat ik in, zal ik zeker een notitie in de eerste zin. Jong op zaterdag 16 september 2018 - 06:05 - permalink Ik wil graag een grote dank zeggen aan mijn vriend en collega-schilder, de heer Jose de Guzman.

Onze openingstijden