Wat is het beste van alle 3d-pennen?

Ruben de Jong

Het beste is 3d pennen van goed ontwerp. Dus dat is wat ik hier zal bespreken.

Wat maakt een goede 3D-pen is niet alleen het uiterlijk van een pen, maar ook een ontwerp. Het ontwerp van een goede pen kan uw 3d-pen maken of breken. Sommige goede pennen hebben een ontwerp dat is zeer goed, maar het kan ook zeer slecht. De reden is dat de pen ontwerper probeert om een esthetiek die de gebruiker zal maken als de pen of comfortabel mee te creëren. De meest voorkomende fout is om de pen te veel lijken op een gewone pen. De andere manier is het creëren van een ergonomische pen die er mooi uitziet en comfortabel is. Dus, zonder verder oponthoud, laten we een kijkje nemen op een aantal van de top 3d pennen van het afgelopen jaar.

De #1 beste 3d-pen van 2015

De meest bekende en goed beoordeelde 3d pen van het afgelopen jaar, De Xilinx Spartan. Het werd gemaakt door de man die wordt beschouwd als de vader van 3d pennen, Martin Nesbitt. Ik denk dat deze pen is waarschijnlijk de meest goed ontworpen pen op de markt van vandaag. Om deze reden, ik geniet echt van de Xilinx Spartan. De pen wordt geleverd in drie kleuren, met een zwarte pet, en drie zilverkleurige versies. Dit is een indrukwekkend ontwerp en een die uw geld waard is. Het gewicht van de pen is vrij zwaar. Deze pen voelt geweldig in de hand en kan een serieus schrijfmiddel zijn. De Xilinx Spartan komt ook in verschillende maten, zowel in lengte als in gewicht. Ook Gloria Onkruidbrander Gas is een begin waard. Ik hou van de Spartaan, want het is een geweldige pen. Het is zeer gemakkelijk te hanteren en het geeft je een zeer soepele schrijfervaring.

De Xilinx Spartan is de duurste van het stel met een adviesprijs van $ 149,95. Het is ook het moeilijkst te vinden, omdat Xilinx het slechts in beperkte hoeveelheden heeft. Ik heb een paar tips over het vinden van een goede pen: 1. Gebruik Google. Ik heb google veel gebruikt en de meest populaire zoekresultaten zijn niet zo nuttig. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals 3D-stift. Ik heb gelezen veel blog posts en het beste zoekresultaat is altijd het eerste resultaat. Het belangrijkste probleem is dat mensen op zoek zijn naar Xilinx pennen om zeer specifieke redenen. 2. Probeer iets te vinden op Amazon. Er zijn veel websites en mensen die zoeken naar Xilinx, zoals ik, dat niet kan vinden van de exacte Xilinx product.